Reviews, testimonials, ervaringen. Drie woorden met dezelfde “lading”. Ze zeggen iets over hoe mijn begeleiding wordt ervaren. Verteld door mijn klanten. Ik noem ze liever mijn ambassadeurs. Vraag jij jezelf af: ” Wil ik dit nu doen?” Lees, voel en geef jezelf eerlijk antwoord. Elke keuze is prima.  Wil je meer over mij weten? 

 • Het was bizar hoe snel en accuraat zij mijn talenten op een rijtje had. Ik ben hier veel zekerder door geworden en heb mede dankzij haar begeleiding een leuke baan gevonden! Anke heeft me in de loop van 2022 geholpen met het in kaart brengen van mijn talenten. Het was bizar hoe snel en accuraat zij mijn talenten op een rijtje had. Ik heb geleerd hoe ik met vertrouwen over mijn kwaliteiten vertel bij sollicitatiegesprekken. Ik wist immers beter waarin ik me kan onderscheiden. Anke is positief en realistisch ingesteld. Hierdoor heeft ze me enorm gestimuleerd om me te ontwikkelen op bepaalde vlakken. Ik ben hier veel zekerder door geworden en heb mede dankzij haar begeleiding een leuke baan gevonden!

  Janina TMA analyse (Talent en Motivatie Analyse)
 • Anke is niet alleen bezig om je op zakelijk vlak op het juiste pad te zetten. Door haar sportieve insteek gaf ze me ook tips om lichamelijk beter in mijn vel te komen. Het doorlopen van het TMS begeleidingstraject met Anke is een aanrader! Ze is open en geeft je het gevoel dat je alles met haar kan bespreken. Onze gesprekken gingen over de meest uiteenlopende onderwerpen; over mijn opvoeding, opleiding, studententijd, baan, het hectische leven als moeder, een gezin met drie kinderen en sociale verplichtingen. Door het rapport krijg je een goed beeld van je eigen talenten en de zaken waar je minder goed in bent. Confronterend, maar het geeft ook duidelijkheid waarom ik van bepaalde taken op mijn werk bijvoorbeeld geen energie krijg. En er kwamen kwaliteiten van mezelf naar boven die ik alweer vergeten was. Het rapport geeft je een goed gevoel over jezelf. Maar Anke is niet alleen bezig om je op zakelijk vlak op het juiste pad te zetten. Door haar sportieve insteek gaf ze me ook tips om lichamelijk beter in mijn vel te komen. Ze is van alle markten thuis. Door dit traject ben ik inmiddels bezig om mijn functie daadwerkelijk anders in te richten. Ik ben een stuk bewuster bezig met mezelf. En ik ga nu weer met meer plezier en vertrouwen in de toekomst naar mijn werk.

  Kim TMA analyse (Talent en Motivatie)
 • Er is bij mij een openheid ontstaan waarin ik durf heb gekregen om keuzes te maken, te luisteren naar mijzelf en het vermogen heb kunnen ontdekken om echt stappen te gaan maken waar ik blij van wordt. Anke geeft vertrouwen, een gevoel om jezelf te mogen zijn. Op basis daarvan heb ik de stap gezet om met haar het traject te gaan volgen. Als vitaloog weet zij als geen ander de juiste vragen te stellen door te vragen en de woorden te vinden om je aan het denken te zetten. Anke zet je in beweging niet alleen lichamelijk door de mooie wandelingen maar ook mentaal. De opdrachten voor thuis en de DISC drijfveren analyse hebben mij veel gegeven. Vooral bewustwording in mijn zijn en mijn gedrag. Door Anke is er bij mij een openheid ontstaan waarin ik durf heb gekregen om keuzes te maken, te luisteren naar mijzelf en het vermogen heb kunnen ontdekken om echt stappen te gaan maken in datgene waar ik blij van wordt. Voor wie nog twijfelt gewoon doen!

  Mirella Drijfveren
 • In juni 2022 heb ik een DISC analyse en coachgesprek gehad bij Anke. Ik kan het iedereen aanraden om ook te doen. Het geeft je mooie handvaten naar je eigen gedrag. In het aanvullende coach gesprek maakte Anke mij bewust van mijn sterke en zwakke punten. Anke geeft je energie, is een hele fijne gesprekspartner en laat je op een rustige, duidelijke manier jezelf nog beter begrijpen. Ze geeft je vertrouwen om de beste versie van jezelf te worden.

  Judith DISC gedragsanalyse, inzicht in gedrag, communicatiestijl en kwaliteiten
 • Op een respectvolle manier zorgt Anke ervoor dat ik ook naar mezelf durf te kijken en mild kan zijn voor mezelf. Ik ben door onze gesprekken echt in beweging gekomen, letterlijk en figuurlijk.

  Jill Energiemanagement
 • Heel relaxed in de opbouw, zeer gedegen voorbereid en flink doorvragen Ik denk dat het voor heel veel mensen goed is om een keer in de zoveel jaar sowieso (en misschien vaker als je ergens tegenaan loopt) reflectieve gesprekken te voeren over waar je nu mee bezig bent. Anke heeft me wel een spiegel voorgehouden en met prikkelende vragen proberen te laten nadenken over wat er nu nog verder voor mij in het vat zit.

  R. TMA analyse en energiemanagement
 • De gesprekken met Anke heb ik telkens als heel prettig ervaren. Anke is een sensitief, empathisch en energiek persoon en tijdens gesprekken weet zij met deze eigenschappen de juiste tonen bij mij te raken.

  R.K. Energiemanagement