Je hebt verschillende soorten informatie. Handige weetjes, leuke feitjes en verplichte gegevens. Kijk maar waar jij blij van wordt.

Contactgegevens

Diensten

Ik verleen diensten. Voor 1-op-1 talent- en vitaliteitscoaching en voor begeleiding van teams kun je bij mij terecht.  
Waar krijg je energie van? Waar loop jij op leeg? Wat zijn jouw talenten? Wat kun je goed? Wat wil je het liefst doen? Wat houdt je tegen? We hebben een team vol talenten en willen nog beter met elkaar samenwerken. Dit is zo maar een greep aan vragen waarvoor je bij mij terecht kunt. 

Je ervaart zelf hoe energie- en talentmanagement voor jou werkt via persoonlijke begeleidingssessies. 
Samen met je collega’s of team in beweging komen kan ook. Laad jezelf op tijdens een interactieve workshop over vitaliteit. Leer hoe je elkaar kan versterken vanuit jullie talenten en energiegevers in een teamsessie energiemanagement of workshop talentmanagement. 

Energiemanagement

Deel je (werk-)dag in naar jouw energieniveau en met jouw talenten in plaats van de klassieke timemanagement. 
Hoe? Met interactieve oefeningen, theorie en onderbouwing. Via de vitaliteitsschijf van vijf analyseer je aan welke knoppen je kunt draaien om je energie beter in cadans te krijgen. Je houdt het vol dankzij eenvoudige rituelen. 

DISC

Je werkt en leeft nog fijner als je inzicht hebt in jouw en elkaars talenten, competenties en drijfveren.
Via de DISC methode breng je jouw voorkeursstijlen, sterke kanten, communicatie en groeimogelijkheden in kaart. 

Het DISC profiel en de DISC kleuren geven taal aan gedrag, talent en manieren van communiceren. Hoe ga je bijvoorbeeld om met veranderingen? Waar krijg je energie van? Met welke mensen werk je prettig samen of juist niet? 

DISC helpt om meer inzicht te krijgen in jezelf maar ook in het team en de samenwerking daarbinnen. DISC helpt je om diversiteit te waarderen en te benutten voor een optimale samenwerking. Een goede samenwerking is essentieel voor de realisatie van zelforganisatie en zelfsturing. Net als het optimaal gebruik maken van talenten en interesses. Dat zorgt voor intrinsieke motivatie.

Drijfveren

Je voelt je gelukkiger als je doet en kiest waar jij écht blij van wordt! Jouw drijfveren zie je niet. Ze bepalen wel je gedrag. Wat en waarom je bepaalde dingen doet. Doe en maak je keuzes die passen bij je drijfveren. Dit stimuleert jouw passie, geeft je energie, inspireert je en motiveert je om het te doen en vol te houden. 

Je voelt je vitaler, maakt keuzes die je meer energie geven en je werkt en leeft fijner als je inzicht hebt in jouw drijfveren. 

Ervaring

 • Sinds 2014 geef ik met veel plezier hardlooptrainingen bij loopgroep Stichting L.O.L. Malden 
 • Mijn werkervaring als vitaloog®, TMA-, DISC-,  drijfveren- en communicatiespecialist en trainer vind je via LinkedIn
 • De opleiding tot vitaloog® is een Post-HBO registeropleiding
 • In maart rond ik mijn opleiding tot gecertificeerd Intelligent Bewegen coach af. 

Formaliteiten

 • IJK met Anke is een eenmanszaak, gevestigd in Malden
 • KvK-nummer: 85125466
 • BTW-id: NL004055333B72

Kwaliteit en certificeringen

 • Ik sta in het kwaliteitsregister van het Nederlands Genootschap van Vitalogen
 • Ik voldoe als vitaloog® aan de strenge kwaliteitseisen van Coachfinder, een initiatief van Psychologie magazine.
 • Ik ben gecertificeerd TMA professional
 • Ik ben gecertificeerd DISC specialist
 • Ik ben gecertificeerd Drijfveren specialist
 • Ik ben gecertificeerd Intelligent bewegen coach
 • Sinds 2015 heb ik een trainerslicentie van de Atletiekunie

Talent Motivatie Analyse (TMA)

De Talenten Motivatie Analyse (TMA) is een instrument dat je persoonlijke drijfveren en talenten in beeld brengt. Je maakt de balans op en het geeft je handvatten hoe jij je werk nog meer vanuit je talenten kan doen. Zo vergroot jij je werkplezier. Je bent meer bevlogen en effectiever. Dat is fijn voor jou én voor je collega’s en jouw leidinggevende. 

Tarieven

Tarieven spreken wij samen af. Dat is afhankelijk van wat ik voor jou of jullie mag betekenen. 

TMA

De Talenten Motivatie Analyse (TMA) is een instrument dat je persoonlijke drijfveren en talenten in beeld brengt. Altijd vanuit de kernwaarden positief, verbindend en talentgericht. De TMA-methode gaat uit van 22 drijfveren, 44 talenten en 52 competenties. Mag jij doen wat je het liefste wilt? Word je gestimuleerd om dat te mogen ontdekken? Grote kans dat jij je vanuit jouw voorkeurstijl gedraagt en jouw talenten inzet. De TMA-methode in 1,5 minuut uitgelegd.

Vitalogie

De leer van de levensenergie. Vitalogie helpt mensen om inzicht te krijgen in de factoren die ervoor zorgen dat zij zich sterk en fit voelen en beschikken over mentale veerkracht en doorzettingsvermogen. 

Anders geschreven. Weet waar je energie van krijgt. Draai aan de juiste knoppen om in een fijne cadans te komen. Om te doen waar jij blij van wordt. Dan voel jij je mentaal en fysiek fit. Zo ervaar je minder stress en meer (werk-)geluk!

 

Vitalogie magazine 

Nog doen! Foto vitalogie magazine invoegen

 

Dit magazine inspireert en motiveert jou en heel werkend Nederland om met vitalogie aan de slag te gaan én te blijven.
Vitalogie magazine laat je zien hoe je mentaal en fysiek gezond en fit blijft. Meewerken als redactielid geeft mij energie.

Vitaloog

Ik ben een vitaliteitsadviseur en talent- en vitaliteitscoach in één.
Ik help jou je hart en je hoofd weer met elkaar te verbinden. Wat denk je? Wat voel je? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat en waarom wil je veranderen? (vitalogisch). Vitalogie gaat niet alleen om jouw lichaam of leefstijl (fysiologisch). Het raakt ook je geest (psychologisch), de omgeving (ecologisch) en zingeving (filosofisch). Deze vijf raakvlakken hebben invloed op elkaar. Het gaat erom dat je leert aan welke knoppen je kunt draaien om jouw energie te laten stromen. In je werk en privé. Daarvoor gebruik ik o.a. de vitaliteitsschijf van vijf, Talent Motivatie Analyse (TMA) en DISC gedrags- en drijfveren analyse. 

“Een verandering bedenk je met je hoofd, maar maak je met je hele lichaam.” Het zet je in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Daarom zet ik de Intelligent Bewegen methodiek in waar het kan. 

Nog toevoegen logo’s

 • TMA
 • DISC
 • NgVV
 • Spat verandert
 • Coachfinder

Toevoegen aan deze pagina

Menu met ankers tussen tussenkopjes en naar boven en beneden