TMA – Talent Motivatie Analyse geeft inzicht in talenten en drijfveren in 3 stappen: intake, analyse en een ontwikkeladviesgesprek waar je echt iets aan hebt. Na het gesprek ontvang je een helder rapport. 

Drijfveren zijn de bouwstenen van je persoonlijkheid. Ontdek wat je het liefste doet en waarom. Welke leer- en ontwikkelstijl en omgeving het beste bij je past. 

Mensen functioneren het best, leren het snelst, komen zelf in actie en zijn het meest betrokken als ze werk doen dat past bij hun behoeften, talenten, mentale capaciteiten en vaardigheden.

Met TMA krijg je inzicht in jouw persoonlijkheid. Wat zijn je talenten, drijfveren, kwaliteiten, ideale werkomgeving, valkuilen, communicatievoorkeuren en ontwikkelbaarheid van competenties? Weet je dit van elkaar? Dan zet je elkaar in je kracht te zetten én je kan talenten koppelen aan de organisatiedoelen.

TMA talentmanagement

Je maakt de balans op en het geeft je handvatten hoe jij nog meer vanuit je talenten kan doen. Via een integrale benadering. Dan kun je de energie (nog) beter verdelen. Thuis en op je werk. Zo vergroot jij je werkplezier. Je bent meer bevlogen en effectiever. Dat is fijn voor jou, voor je collega’s en jouw leidinggevende.

Wil jij weten waar jij vleugels van krijgt? Wil je een enthousiast team dat het beste uit elkaar naar boven haalt? 
Neem dan nu contact met me op.