Heb je minder energie of worstel je al lang met een vraag? Belemmert je dit in je werk of thuis? Wil jij meer genieten van je dag? Ik inspireer en activeer jou!

Ik help je inzicht te krijgen in jouw patronen en geef praktische tips om dit te veranderen. Je komt in beweging met wandelcoaching. Zo weet jij aan welke knoppen jij kan draaien om weer lekker te werken en heerlijk te leven!


Verlang – wandel – veranker

Kom in actie en doe wat met dat verlangen. Ik help je om  in beweging te komen. Je ontdekt wat voor jou werkt en hoe je dit kunt vasthouden. Weet aan welke knoppen jij kan draaien om:

Met wandelcoaching ontdek je hoe je dit verankert als nieuwe gewoonte in je werk of privé.


Ervaringen wandelcoaching

Lees hoe mijn wandelcoaching wordt ervaren. Vraag jij jezelf af: Wil ik dit  nu doen? Lees, voel en geef jezelf eerlijk antwoord. Elk antwoord is prima. 

In het begin was ik erg nieuwsgierig naar hoe de wandelcoaching met Anke mij zou helpen mijn doelen te bereiken. Ik had namelijk geen echte ‘doorbraak’ verwacht door enkel wandelen en praten. Toch kwamen er, dankzij Ankes empathische manier van doorvragen en het stilstaan bij belangrijke punten (op het pad en in het leven), verschillende puzzelstukken op hun plek. Anke voelt feilloos aan hoe ze je kan bereiken en motiveren tot mogelijke verandering. Een prachtige metafoor uit onze gesprekken: “Soms moet je door die modderige sloot waden om de andere kant op een unieke manier te bereiken, maar gun jezelf ook de mogelijkheid om het bruggetje te nemen.” 

Christiaan

Ik heb samen met Anke fijne en waardevolle coachwandelingen gemaakt. Ik was op zoek naar meer rust in mijn (werk-) tijdsverdeling en had behoefte aan een klankbord over hoe ik mijn dingen doe en waar ik andere keuzes kan maken. De coachingvorm, wandelend, is erg fijn, gezond en maakt de weg vrij voor inzichten. Ik kan het iedere ondernemer aanraden. Even uit het systeem, in de natuur!

Monika Sas

Ik heb de kracht van wandelen in de natuur herontdekt door Anke. Zij heeft mij al haar tijd en aandacht gegeven tijdens de wandelingen en met interessante vragen, interventies en observaties verder geholpen met mijn thema’s. Haar oprechte interesse en vriendelijke, open houding maken van haar een hele fijne coach!

Marina

Nieuwsgierig naar wie ik ben? Hier lees je meer over mij.  

Natuur geeft rust en ontspant

De natuur werkt rustgevend, waardoor jij makkelijker kunt ontspannen. Door te wandelen in de natuur komen gedachten en gevoelens letterlijk in beweging. Bij wandelcoaching  wordt de natuur regelmatig  actief ingezet in het gesprek.

Natuur als metafoor

Door de natuur als metafoor te gebruiken en alle zintuigen aan te spreken ga je uit je hoofd en meer in je gevoel. Daarbij kom je door beweging letterlijk in beweging. Je vraagstuk wordt meer behapbaar en via kleine stappen kom je dichter bij je gewenste resultaat. 

Tijdens het wandelen ervaar je zelf wat je doet, denkt en voelt. Je begrijpt welk effect dit heeft en je begrijpt jezelf nog beter. Je geniet van je dag.

Liever eerst meten en dan weten?

Wil je (ook) weten wat je talenten zijn en wat jou zin geeft? Hou je van meten = weten? Wil je vooraf of als extra een duidelijke analyse en herkenbaar rapport over wat jij het liefste doet? Wat je talenten en drijfveren zijn? Start of breid het wandelcoachtraject bij mij uit met de Talent- en Motivatie Analyse (TMA).

Tijdens het wandelen ervaar je zelf wat je doet, denkt en voelt. Je begrijpt welk effect dit heeft en je begrijpt jezelf nog beter. Je geniet van je dag. Lijkt dit je wat?

Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op.

Wil jij ook genieten van jouw dag? Neem contact op.

Geniet van je dag met wandelcoach Anke
Geniet van je dag met Anke